Aneu al contingut principal

La Galeria. Batlle Argimon

 La GaLeRia 

Línia artística

Línia artística

La GaLeRia és un espai de 150 m situat a dos minuts de l'estació dels FFCC i a mig de l'Ajuntament, projecte de Santi Soto Pi. Consisteix en un local destinat principalment a sala d'exposició, tot i que s'hi ofereixen altres serveis complementaris.

L'espai es caracteritza per la seva lluminositat i pels materials emprats: el ferro, el formigó i el vidre. La combinació de llum elèctrica i natural -convenientment matisada- permet presentar les obres d'art en un context on la llum evoluciona com ho pot fer en un domicili particular.

Oferim bàsicament obra figurativa, tant en pintura (sobre tela, fusta, paper,...), com en escultura, o qualsevol disciplina paral·lela, i en tots els seus vessants, de l'aposta pels artistes més joves a aquells ja consagrats, del més novell i contemporani a l'obra més clàssica i històrica.

Serveis

Serveis

La GaLeRia ofereix serveis de restauració, conservació i venda de marcs.

  • Marcs d'estil: marcs de talla, de pasta, llisos..., amb acabats artesans ( or brunyit, policromies...), amb models d'estil francès, espanyol, imperi, italià...
  • Marcs moderns: de fusta, alumini, xapats, marqueteria...
  • Muntatges especials: grans formats, vitrines, estandart...
  • Assessorament: d'emmarcats i muntatges.
  • Restauració i valoració de marcs antics.

(Pressupostos sense compromís).

Història

Història

La GaLeRia és una sala d'exposicions que neix el 1998 fruit d'una llarga vinculació amb el món de l'art per part dels qui la integren. Vam animar-nos a posar en comú l'experiència professional adquirida en diferents activitats: recerca, restauració, edició d'obra gràfica, disseny gràfic, emmarcament i galerisme pròpiament dit.

La GaLeRia neix de la vivència directa de la col·lecció que es va anar reunint a casa. Vam gaudir d'un gran mestre en la figura del pare, qui desenvolupà una rigorosa i respectada tasca dins el món del galerisme català durant més de 50 anys, a la Sala Parés (al carrer Petritxol de Barcelona). Ell ens encomanà l'estima pel fascinant món de l'art i ens ensenyà a mirar més enllà dels estils, ens desvetllà el gust per la bona obra i el fruir del diàleg amb l'artista.

La GaLeRia és un homenatge pòstum a l'Eduard Batlle Mongay, que en fou instigador indiscutible d'aquest projecte, però sobretot és un projecte de futur que vol posar la nostra experiència a disposició dels amics i del públic.

Accessibilitat

Accessibilitat

Accessible per persones amb mobilitat reduïda. Disposem de rampa mòbil

Transport i sostenibilitat: accés a dos minuts de l'estació Sant Cugat centre

amunt