Aneu al contingut principal

La Galeria. Batlle Argimon

Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de Batlle Argimon SL per la qual cosa assumim el compromís de garantir la privacitat de l'usuari en tot moment i no recollir informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recollim, explicant-li:

Responsable

Vegeu les dades en el nostre Avís legal.

Com obtenim les dades?

Adreça electrònica de contacte.

Amb quina finalitat tractem les dades personals?

Tractem les dades personals dels usuaris per gestionar les sol·licituds d’informació rebudes i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).

En el cas dels missatges de correu electrònic que els usuaris enviïn a efectes de contacte, queden emmagatzemats en els servidors de PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb domicili a Viladomat, 174, Barcelona, 08015 sota la seva política de privacitat.

Quant de temps conservarem les dades personals?

Les dades personals dels usuaris es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió, i en qualsevol cas, en compliment dels terminis legals de prescripció que li siguin aplicables.

Quina és la legitimació per al tractament de les dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les dades personals?

Les eines utilitzades per gestionar les dades són contractades amb tercers. Hosting: PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb domicili a Viladomat, 174, Barcelona, 08015; tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Batlle Argimon SL.

Quins són els seus drets en relació amb les seves dades personals?

Dret d’accés o rectificació: per consultar i/o sol·licitar la modificació de les seves dades personals.

Dret de supressió: per sol·licitar l'eliminació de les seves dades personals.

Dret d’oposició o limitació: per sol·licitar que no es tractin o que se n’estableixi una limitació en el tractament.

Dret de portabilitat: per sol·licitar que li lliurem les seves dades per tal que les pugui transmetre a un altre responsable.

Com pot exercir els seus drets?

Podrà exercir els seus drets mitjançant sol·licitud escrita i signada a l’adreça següent: Sant Jordi, 14 - 08172 Sant Cugat del Vallès o enviant un missatge electrònic a info@batlleargimon.com, sol·licitant clarament el dret a exercir i adjuntant una fotocòpia del DNI o qualsevol altre document anàleg en dret, com indica la llei.

Mesures de seguretat

Que de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en matèria de protecció de dades personals, Batlle Argimon SL està complint amb totes les disposicions de les normatives RGPD i LOPD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l'article 5 del RGPD i en l'article 4 de la LOPD, pels quals són tractades de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l'interessat i adequades, pertinents i limitades al que és necessari en relació amb els fins per als quals són tractades.

Batlle Argimon SL garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el RGPD i la LOPD per tal de protegir els drets i llibertats dels usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adornar-se Batlle Argimon SL ho notificarà al client, sense demores indegudes, i proporcionarà informació oportuna relacionada amb l’indicent de seguretat tal com es conegui o quan el client ho sol·liciti raonablement.

amunt