Aneu al contingut principal

La Galeria. Batlle Argimon

Per segona vegada, La GaLeRia presenta amb el nom 2 EXPOSICIONS una mostra que reuneix una pintora i un escultor. L’objectiu és ensenyar com conviuen i es contrasten les seves corresponents disciplines.

L’obra més recent de la pintora Leticia Feduchi, recull una sèrie de paisatges i bodegons de la seva recent estada al camp a Mallorca; principalment són petits formats, en oli sobre fusta, amb primers plans de flors, fruites, gallines o núvols pintades al natural, protagonistes d’unes composicions senzilles que es recreen en la llum que desprenen, les textures i les relacions cromàtiques.

En contrast amb aquesta varietat de colors vius i de formes orgàniques, es mostren les sòbries escultures d’Enrique Asensi. De formes geomètriques i extrema simplicitat, ens captiven per la seva solemnitat i força expressiva. Veurem 17 obres que combinen l’acer corten, el bronze o el llautó amb diferents tipus de pedres com la diabasa, l’alabastre, la dolomita i el granit sud-africà, treballades segons les seves propietats per aconseguir atractius jocs de colors i textures.

Catàleg de l'exposició

Visita virtual per 2 EXPOSICIONS

VIDEO

Visita virtual per 2 EXPOSICIONS

Aquest contingut està allotjat a www.youtube.com. Si accediu a aquest contingut extern, accepteu els termes i condicions de www.youtube.com

amunt