Aneu al contingut principal

La Galeria. Batlle Argimon

A partir del proper divendres 29 d’abril presentem la quarta exposició monogràfica de l’artista Arranz-Bravo a La GaLeRia. Hi podrem veure quadres pintats durant el període 2017-2021: olis sobre tela, pintures sobre paper i algunes escultures en bronze.
La mirada present és l’aliment, el sentit i el suport del seu treball artístic; amb el seu particular registre poètic, cada obra s’ofereix a l’espectador com un “sóc, ara i aquí”. L’interessa captar la vida mateixa, immortalitzar els moments d’intensa emotivitat.

Les temàtiques mostren dues principals aptituds: el cos humà, representat en aquesta exposició per obres com Yeomani II o Cor, i l’experiència radical del viure, que es pot captar a Ocell I o la sèrie Again love.
Les seves composicions, formalment acurades, presenten equilibris subtils de línia i de color que juguen amb l’espai, la textura, el volum, la llum, l’opacitat i la transparència. Són recursos abstractes que permeten deslliurar-se de la lectura directa i projectar-se cap el pensament.
Les escultures són serenes i estructurades, no representen, ni descriuen, es tracta d’una aventura sensorial, plàstica i cognitiva.

 

Catàleg ARRANZ-BRAVO 22

amunt