Aneu al contingut principal

La Galeria. Batlle Argimon

ACTIVITAT RELACIONADA

A partir del proper 26 de novembre, Perico Pastor presenta la vuitena producció artística que mostra a La GaLeRia, amb el títol Despertar.

L’artista ens proposa una exposició concebuda per il·lustrar i compartir amb l’espectador les vivències d’un procés de recuperació personal després del despertar d’un coma d'unes setmanes.

Creador i lluitador incansable, en aquest cas Perico ha fet de l’art la seva taula de salvament. Un centenar de quadres de diversos formats i mides són el fruit d’un treball començat el passat 7 de gener i que ha durat fins ara, el moment d’exposar-lo.

Les obres es divideixen en dos blocs diferenciats entre l’abans i el després d’un accident o d’una malaltia greu. Així, mentres unes ens inspiren amb el que féiem o podíem fer en una aparent normalitat, les altres ens traslladen al món que es genera a partir d’un fet traumàtic important i desprenen l'esperit de superació, la conciència corporal i l'agraïment sincer cap les persones que ens ajuden a recuperar la vida.

Mitjançant les eines amb les que millor treballa paper, pinzells, tinta xinesa i aquarel·les aboca el seu gest amb traç ràpid, simbòlic i sempre connectat a la vida qüotidiana, fet que el caracteritza com un dels il·lustradors més ben dotats i estimats aquí i arreu.

 

Despertar, catàleg de l'exposició

amunt