Aneu al contingut principal

La Galeria. Batlle Argimon

Miguel Olivares presenta, en la setena exposició individual que ofereix a La GaleRia, la seva producció més recent amb el títol Komorebi (paraula japonesa que significa “els raigs de sol que es filtren a través de les fulles dels arbres”).

L’objectiu de la seva proposta ha estat copsar aquells instants únics que fan vibrar l’ànima per mostrar-los i donar-los rellevància. Són moments efímers com ara: “l’especial color dels semàfors en el crepuscle; les ombres blau prússia, obscures i súper definides dels transeunts sobre l’asfalt ataronjat a un determinat moment de la tarda, quan aquestes són més llargues I tenen més identitat que la mateixa persona; el color vainilla dels edificis retallant-se sobre el blau violaci un dia d’estiu… El llistat és interminable i creix meravellosament dia a dia.”

Ho fa a través d’una trentena de quadres de diferents formats, on utilitza materials i recursos molt variats: al costat de tècniques artístiques tradicionals –dibuix i pintura–, fa ús de la tecnologia informàtica amb fotografies manipulades o imatges creades digitalment per a la base dels quadres, sense faltar el seu segell identificador, que és l’us arbitrari del collage en totes les seves posibilitats.

És un treball que continua la línia de la seva obra vitalista, de temàtica principalment urbana, que recrea moments de comunicació i interrelació entre personatges del seu entorn; s’interessa per la gent, la convivència, el color, el carrer i la seva atmosfera, reivindicant i potenciant l’èsser humà.

 

Komorebi,, catàleg de l'exposició

*Komorebi, vídeo de Pol Olivares

VIDEO

*Komorebi, vídeo de Pol Olivares

Aquest contingut està allotjat a www.youtube.com. Si accediu a aquest contingut extern, accepteu els termes i condicions de www.youtube.com

amunt