Aneu al contingut principal

La Galeria. Batlle Argimon

A partir del proper 21 d’abril La GaLeRia presenta “My way”, la tretzena exposició individual de l’artista Didier Lourenço al nostre establiment. La mostra està conformada per una vintena llarga d’obres entre pintures sobre tela, pintures sobre paper i escultures, que ratifiquen el seu actual moment creatiu.

“My way” també és el títol d’una de les obres exposades que presenta ciclistes en moviment. Destaca el fons per la quantitat de rodes; cercles de colors que s’entrecreuen, que encerclen, que es superposen, que fan pensar en anelles olímpiques, però que esdeven un curiós estampat on l’única figura femenina es belluga a contracorrent.

Fons bonics, fons florits i jocs de plans amaguen el company de la també a mitges visible protagonista: el sublim elefant.

Retrats d’elles amb mirada lúcida; elles a l’espai ingràvid dels somnis; i ella també a les escultures de ferro pintat, sola o en grups de Walkers i Ciclistes on, tot i resolent-se en el pla, adquireixen més mobilitat en haver-se multiplicat el joc de llum i ombres que els dona vida i els punts de vista de l’espectador. La figura femenina omnipresent.

L’execució d’aquestes obres es fa a través de formes sintètiques, força en el color, varietat de textures, joc de plans, etc. Aquesta particular manera de fer i els temes tractats fan que la seva obra connecti de seguida amb el públic.

Catàleg "My way" de Ddier Lourenço

amunt