Aneu al contingut principal

La Galeria. Batlle Argimon

A partir del proper divendres 14 de gener La GaLeRia presenta la tretzena exposició monogràfica de Josep Moscardó, amb una trentena de quadres pintats majoritàriament en técnica acrílica, una quinzena d’obres sobre paper de diferents formats treballades amb tècnica mixta, i alguna escultura feta amb ferro policromat.

Gaudirem de les seves característiques i coloristes composicions: panoràmiques i paisatges urbans de Barcelona, marines de Cadaqués i d’altres indrets de la costa mediterrània i algún quadre d’interior.

L’artista ha projectat l’exposició partint de la idea de jugar a fer parelles, i a partir d’aquí manega totes les possibiltats que creu convenients per anar unint diferents binomis. De vegades per temàtiques, d’altres per mides o per suport (paper i tela) i en altres pel concepte, explicitant personatges (parelles de dos, parelles de tres, parelles en moto …).

Criden l’atenció els quadres amb contrapicats, talls amb angles contundents en primer terme que percebem com a accidentals. Ordena les seves composicions en una acumulació simplificada de diversos plans de profunditat. Aquesta qualitat, juntament amb les prespectives condensades de les seves panoràmiques, és una singularitat de la seva pintura.

Catàleg digital "Parelles", de Josep Moscardó

Selecció d'imatges

amunt