Aneu al contingut principal

La Galeria. Batlle Argimon

A partir del proper 23 de novembre, Perico Pastor presenta a La GaLeRia la seva última producció artística. Aquesta mostra participa a ARTCAT, Setmana de l’art, del 23 al 1 de desembre amb la instal·lació Roba estesa.

Quadres de figures que ballen, altres que representen els sentits dins d’un paisatge que evoca viatges exòtics, n’hi ha que llegeixen, que s’abracen, que es llueixen, ... Són imatges plàstiques d’instantànies on ens podem reconèixer i gaudir i que Perico ens ofereix per compartir-les.

La instal·lació Roba estesa, pensada expressament per a un espai determinat de la GaLeRia, és una constatació de presència humana tot esdevenint un molt particular arbre de Nadal.

Parlar de Perico Pastor és inherent a parlar de la seva manera de treballar, singular, amb un profund coneixement de les eines que utilitza i que, sovint, s’associa amb el dibuix japonès: treballa sempre sobre paper, de poc gramatge, amb unes qualitats de textura i d’especial lluminositat que ajuden en el resultat de l’obra final. Amb els pinzells i la tinta xinesa, construeix l’obra des del dibuix amb gestos simples i immediats. L’aquarel·la, aplicada quan el paper està mullat, fa ressorgir capriciosament, un cop s’asseca, uns colors buscats, vius i contundents.

 

catàleg Perico Pastor 23

amunt