Aneu al contingut principal

La Galeria. Batlle Argimon

A partir del proper 11 de gener d’aquest nou any 2019, La GaLeRia presenta l’obra pictòrica més recent de Ramon Moscardó.

Aquesta és l’onzena exposició individual que l’artista realitza al nostre espai.Ramon Moscardó practica una pintura de la quotidianitat. La seva obra recull, com a postals, vistes i panoràmiques de les ciutats per on transita habitualment -Barcelona, París, Venècia, Nova York, Los Angeles-, paisatges marítims principalment de Cadaqués, el seu lloc de residència i creació des de fa una vintena d’anys, i interiors de bars d’aquí i d’allà.

Moscardó s’agafa a la realitat però embelleix les figures i millora els espais recreats. No escatima detalls i, tirant d’un cert barroquisme, carrega l’escena amb informació de tots els racons, planteja accions en diferents plans i inclou objectes mig amagats que conviden a una contemplació lenta i a revisitar l’obra. La seva pintura destil·la optimisme, són quadres coloristes i lluminosos on tot es mostra quasi perfecte.

Veurem una vintena d’olis sobre tela i altres suports en diferents formats realitzats al llarg dels darrers mesos i obres sobre paper treballades amb tècnica mixta, unificats per una paleta cromàtica càlida juntament amb el blau de les marines de l’Empordà.

El catàleg digital d’aquesta exposició està disponible a

https://issuu.com/batlleargimon/docs/ramonmoscardo19cataleg

amunt